Höstens makeuptrender

Höstens makeuptrender

Inspirerade av de stora modehusen guidar vi dig till höstens största makeuptrender samt ger handfasta tips hur du skapar looken och med vilka produkter. 

Sotade ögon, fylliga fransar och bryn, rosiga kinder samt mörka läppar och naglar. Skapa hela looken eller plocka ut just det som passar dig. 

 

SOTADE ÖGON

Tips: Rita en lutande hashtag # längst ut på ögonlocket ovan yttre ögonvrån med en svart ögonpenna och sudda med en skuggborste. Applicera sedan ögonpennan längs övre och undre fransraden och sudda ut med borsten. Om du önskar en mer dramatisk look, fyll i med svart ögonskugga. Fyll även i med ögonpenna på insidan i både undre och övre vattenlinje. Avsluta med att applicera svart mascara.

Du behöver: miss W Ögonpennamiss W Skuggborstemiss W Ögonskugga samt miss W Mascara.

 

ROSIGA KINDER

Tips: Applicera rouge på själva äpplet av kinden i en cirkulär rörelse med en mindre borste, sudda sedan eventuella skarvar med en större borste.

Du behöver: miss W Rouge - Powder Pink samt miss W Rougeborste.

 

MÖRKA ELLER RÖDA LÄPPAR

Nyanserna i höst ska vara röda eller gå mot kakao, svartvinbär eller mörk plommon.  

Tips: För en perfekt markerad amorbåge, börja med att rita ett X med läppenna eller pensel på överläppen vid amorbågen och applicera därefter läppstiftet.

Du behöver: miss W Läppstift i nyanserna Mulled Wine, Plum eller True Red.

 

TJOCKARE ÖGONBRYN

Tips: Låt brynen växa ut i höst. Det kan vara svårt att själv forma ögonbrynen så ta hjälp av ett proffs på en salong för att forma dem. 

 

LÅNGA OCH FYLLIGA ÖGONFRANSAR

Tips för riktigt fylliga fransar: Pudra dina fransar lätt med en pensel med skirt löspuder mellan appliceringar. Pudret hjälper till att fästa mascaran och gör att dina fransar ser fylligare ut.

Du behöver: miss W Mascara, miss W Skuggborste samt miss W Silk Powder.

 

MÖRKA NAGLAR

I miss Ws sortiment hittar du höstens nyanser. Kom ihåg att grunda med ett baslack och avsluta med ett överlack.

Du behöver: miss Ws Nagellack i nyanserna Pearly Dark Gray, Dark Taupe, eller Matt Gray.

Du hittar miss W Nagellack här.

2015-09-23 22:47