Sommarens bästa makeuptips

Sommarens bästa makeuptips

Skapa en sommarfräsch makeup med tips från Sense for beautys makeupartist.

1. Återfukta huden ordentligt med en dagkräm anpassad till din hudtyp. Återfukta dessutom huden runt ögonen med en ögonkräm. Detta gör att concealer smälter in bättre runt ögonen och du får ett mer naturligt resultat.

2. Badda lite illuminator på kindben, ögonlock och amorbåge för att skapa extra lyster. Vi rekommenderar miss W Illuminator.

3. Istället för en foundation med hög täckningsgrad, satsa på en BB-cream eller mineralpuder och svep lite solpuder över panna, näsben, haka och kinder. Vi rekommenderar miss W BB-cream eller miss W Mineralpuder och miss W Solpuder.

4. Byt ut din ögonpenna mot eyeliner som håller bättre om du svettas mycket i värmen, miss W Eyeliner sitter hela dagen.

5. Applicera endast mascara på övre ögonlocket för att undvika att den smetas ut under ögat om du svettas. Vi rekommenderar miss W Volume Mascara med en förlängande effekt.

6. Applicera en varm ton på kinderna. miss W Rouge i färgen Peach har en varm ton som ger rätt glow.

7. En sista touch är en neutral eller skir glans på läpparna, som t.ex. miss W Läppglans - Pearly Natural som dessutom verkar plumpande och har en söt smak av Stevia.

8. Denna somriga look ska ha lite glans men om du föredrar en mattare look eller har fet hy så toucha up med miss W Löspuder under dagen.

Hela miss Ws sortiment hittar du här.

 

2015-07-13 12:21