OM OSS

__________________________________________________________________________________________________________________________________

Vår vision

SÖDRAKLINIKEN jobbar med väl utvalda produkter där vårat mål är att produkterna inte ska vara allt för dyra men fortfarande bra produkter.  

Därför har vi handplockat produkter till vår webshop som både  är effektiva och prisvärda som dessutom är tillverkade med bra villkor för både människor och miljö.

Huden är vårt största organ och absorberar ca. 60% av vad som appliceras på den. Vi gör det lättare för dig att göra ett medvetet val om vad du tillför din hud då vårt sortiment består av naturliga och ekologiska produkter i så stor mån det går.

________________________________________________________________

Om oss

Charlotte Benjaminsson

SÖDRAKLINIKENS vision är ett grönare och rättvisare samhälle där vi tar hand om människor, djur och natur på bästa sätt, i mitt arbete som Medicinsk fotterapeut - och Hudterapeut vill jag vara del i detta. 

När SÖDRAKLINIKEN grundades var det en självklarhet att göra visionen till en värdegrund för företaget och arbeta med naturliga och ekologiska produkter.

Jag som driver SÖDRAKLINKEN heter Charlotte Benjaminsson, jag är Medicinsk fottetapeut, Cidescocertfierad och auktoriserad hudterapeut, hudhygienist och har Gesällbrev, därtill är jag även utbildad kostekonom. Jag har mer än 25 års erfarenhet av hudvård och kosmetik. Under min tid i yrket har jag bland annat hunnit med att vara rektor för en av de största SPA och hudterapeutskolorna i Sverige, Gilda Skolan i Göteborg, drivit egen salong, egen agentur, föreläst och utbildat samt arbetat med miljödiplomering för företag i hudvårdsbranschen. 

________________________________________________________________

Om företaget

SÖDRAKLINIKEN är en klinik och en webbåterförsäljare för hud- och fotvårdsprodukter, Vi arbetar med ekologisk och naturlig hudvård i så stor mån det går.

Besök oss gärna i vår klinik i centrala Göteborg där vi erbjuder behandlingar med ekologiska och naturliga produkter. 

Läs mer om:

________________________________________________________________

Klinik och kontor

SÖDRAKLINIKEN

Södra Vägen 73
412 54 Göteborg

0761801689

________________

E-post: info@senseforbeauty.com 

Sense for beauty Sweden AB 

Organisationsnummer: 559011-6843

Tillagd i varukorgen