VÅR KLINIK

__________________________________________________________________________________________________________________________________

Välkommen att besöka vår hudvårdsklinik med butik och showroom på Södra Vägen 73 i centrala Göteborg där vi erbjuder behandlingar med ekologiska och naturliga produkter samt helgkurser inom makeup, vaxning och frans- och brynfärgning.

 

  Sense for beauty

Södra Vägen 73

  412 54 Göteborg 

         Telefon: 0761801689

________________________________________________________________

Sense for beautys klinik:

 

Södra Vägen 73

412 54 Göteborg

 

TIDSBOKNING: Kontakta oss på telefonnummer 0761801689 eller via email på info@senseforbeauty.com

________________________________________________________________

Klicka på bilden så kommer du till Min friskvårds hemsida
Klicka på bilden så kommer du till bokningen

Våra behandlingar

Våra behandlingar utförs av Auktoriserad och Legitimerad personal. Vi skräddarsyr våra behandlingar efter dina behov och önskemål. Fillers och Botoxbehandlingarutförs endast av injektionsbehandlare med sjuksköterske- eller läkarutbildning.  Med erfarenhet ger de råd och rekommendationer med dina behov som utgångspunkt för att du ska bli helt nöjd med ditt resultat.

Vårt huvudfokus är alltid kundens trygghet och säkerhet, därför använder vi oss enbart av godkända preparat och med säkerställd kvalitet, och köper in våra produkter direkt från tillverkaren. Vi har Behandlingsskadeförsäkring och är certifierade av Estetiska injektionsrådet.

 

KLASSISK ANSIKTSBEHANDLING (inkl. brynformning)
Avslappnande behandling som innehåller djuprengöring med peeling, ånga och porrengöring och en 15 minuters lång ansiktsmassage. Behandlingen avslutas med mask och vårdande produkter anpassade efter din hudtyp. I samband med ansiktsbehandlingen ger vi en hudvårdsrekommendation.

60 min 795 kr                                                                  

90 min 995 kr

 

FRANS OCH BRYNFÄRGNING inkl. formning av bryn

30 min 395 kr

 

Tilläggsbehandlingar till ansiktsbehandlingen

Frans- eller brynfärg 249 kr
Frans- och brynfärg 295 kr 

 

Yumilashes 

ca 120 min  1295kr

Yumi Lashes en prisad keratinbehandling från Frankrike som vårdar och får naturliga ögonfransar att se helt magiska ut. Passar även dig som är allergisk, eller känslig mot fransfärg, kemikalier, mascara, franslim etc. Innehåller varken starka kemikalier eller hormoner.

Keratinbehandlingen tar ca 90 minuter, ger omedelbar effekt och varar i 6-12 veckor. Resultatet är beroende av fransarnas kvalité, livscykel och eftervård. Upprepade Yumi Lashes keratinbehandlingar, förlänger fransarnas livscykler och gör att det sitter kvar längre samt aktiverar vilande hårsäckar och gör så att du får flera fransar på sikt.

Alltså, ju fler behandlingar du gör, desto längre håller resultatet!

 

________________________________________________________________

Botox- Behandling mot rynkor

Behandling av rynkor med muskelavslappnande medel kan användas för en mängd olika områden som rynkbehandlingar, svettbehandlingar, tandgnissling och mot migrän. Metoden är välbeprövad och används med mycket gott resultat. behandlingen gör att dina muskler slappnar av, vilket gör att rynkorna slätas ut. Behandlingen får endast genomföras av sjuksköterskor, och läkare. Om du däremot vill behandla rynkor eller linjer som orsakats av att huden i ansiktet förlorat volym, elasticitet eller blivit slapp finns det mer utfyllande behandlingsmetoder, till exempel fillers.

Om du önskar en behandling är du välkommen att boka en tid direkt för behandling eller en kostnadsfri konsultation. Du kan därefter välja om du vill göra din behandling direkt eller vid ett senare tillfälle.

1 område (t.ex. glabella = “strängrynkan” mellan ögonbrynen)

2 områden (t.ex. glabella + hela pannan)

3 områden (t.ex. glabella + hela pannan + runt munnen)

 

__________________________________________________________

Fillers

Fillers är samlingsnamnet för olika preparat som används för att föryngra, skulptera och korrigera huden inifrån. Gelen innehåller ämnen som framställts för att likna kroppens egen hyaluronsyra. Ämnet finns naturligt i vår hud och binder vatten. Att injicera fillers ger den volym och det stöd vår hud tappar när vi åldras.

Med en injektionsnål sprutas gelen in under huden för att ersätta volym, förbättra hudens kvalitet och struktur eller skapa nya konturer. Fillers är inte permanenta vilket ger dig stora möjligheter att kontinuerligt skapa och underhålla de konturer och former du är ute efter.

  • Läppar 1 ml 30 min / 3300 kr
  • Kinder/Käklinje 2 ml 30 min / 6100 kr
  • Näskorrigering 1 ml 30 min /  3300 kr
  • Nasolabialveck 1-2 ml 30 min / 3000-6000 kr

__________________________________________________________

 

FÖR MANNEN 

Rengöring, peeling, ånga och en genomgående porrengöring, (ansiktsmassage ingår vid den längre behandlingen) mask och som avslutning vårdande produkter. Ansning av bryn och hudvårdsrekommendation ingår. Kom gärna nyrakad för bästa resultat.

60 min 790 kr
75 min 980 kr

________________________________________________________________

HÅRBORTTAGNING

 För bästa resultat av vaxning bör håren vara minst 5 mm långa.

Vax hela benen inkl. bikini 749-999 kr
Vax halva benen 495 kr

Vax bikini / axill 15 min 295 kr
Vax rygg 490kr

Vax överläpp / haka 15 min 249 kr

 

________________________________________________________________

FOTVÅRD

Klassisk pedikyr 45-60 min 595 kr

________________________________________________________________

 

Klassisk massage

Halvkroppsmassage  595 kr

________________________________________________________________