JULKLAPPSTIPS

Sense for beauty erbjuder naturliga och ekologiska hudvårdsprodukter för hela familjen till bra priser. 

Vi har mångårig erfarenhet inom hudvårdsbranschen och alla produkter är handplockade av oss.

Vår målsättning är att bidra till en medveten konsumtion och göra naturlig och ekologisk hudvård tillgänglig för alla.

Välkommen in och låt dig inspireras.


Bästa kund

Vår webbshop har öppet som vanligt och att du kan fortsätta att beställa och ta emot dina leveranser från oss trots rådande läge. Vi kommer att göra allt vi kan för att leveranserna inte ska påverkas så att du kan shoppa utan att bekymra dig om förseningar. Vi kommer även att utöka vår byt- och returrätt till 30 dagar, allt för att underlätta för dig som kund.

Nyheter & tips

 • Midsommarfin på ett kick

  Midsommarfin på ett kick

  Här är våra bästa tips för att ordna midsommar-looken på nolltid.

  MAKEUP

  Satsa på en enkel naturlig och romantisk makeup med rosiga kinder under dagen och packa ner läppstift och rouge för att snabbt förvandla din look till kvällen.

  Läs mer…
  2020-06-18 12:58
 • Misstag du gör med ögonkrämen

  Misstag du gör med ögonkrämen

  Ögonkräm är en av våra favoritprodukter vad gäller hudvård. Med rätt ögonkräm som del av din dagliga hudvårdsrutin kan den hjälpa till att minska mörka ringar, påsar och / eller kråkfötter. Men oavsett om du är nybörjare eller veteran i användande av ögonkräm, finns det chans att du ändå gör några vanliga misstag med hur du använder (eller inte använder) denna viktiga hudvårdsprodukt. Nedan listar vi de vanligaste misstagen och hur du kan korrigera dem för att få bästa effekt av ett av de viktigaste stegen i din hudvårdsrutin.

  Läs mer…
  2019-09-25 11:00

Fler nyheter

Emmelie de Forest ♥ miss W

Sense for beauty har nöjet att presentera Emmelie de Forest som vårt nya ansikte för miss W. Emmelie vann Eurovision 2013 för Danmark med sin låt Only Teardrops och har sedan dess hunnit med att släppa ett album och har nytt material på väg.

”För mig personligen har det bara varit en positiv upplevelse att använda Miss W. Det ger mig en skön känsla både invändigt och utvändigt att hjärta och hjärna är med i produkterna"

Emmelie de Forest


Vi erbjuder säker betalning, faktura eller delbetala med Payson

Vi levererar med

Produktcertifieringar

Vi är även varumärkesagentur för många av de märken vi säljer.